fbpx

De Kickboksschool

Fitboxing

Korte interval workouts

Verstand op nul en gaan!

Heb je geen tijd? Met Fitboxing is er geen excuus meer!
In deze les van maar liefst 35 minuten ga jij gegarandeerd bekaf, maar voldaan naar huis.

De les zal in de vorm van een HIIT zijn. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Een HIIT bestaat uit kortdurende high intensity intervaloefeningen afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel of rust. Hierdoor gebruik je ongeveer drie keer meer energie dan een
reguliere training.

Toegankelijk voor alle niveaus!

Je bepaalt zelf hoeveel je geeft tijdens de training.

Deze lessen zijn ideaal om je grenzen op te zoeken en te verleggen. Met Fitboxing ga je aan de slag om je conditie te verbeteren. Ook werk je aan je uithoudingsvermogen, ontwikkel je meer kracht en is deze workout een goede vetverbrander!

Ben je nog niet zo fit? Dan zijn deze lessen ook geschikt voor jou. Fitboxing is namelijk een individuele les waar je werkt op de bokszak in combinatie met lichaamsgewicht oefeningen zoals squats, lunges en burpees.

Of je nou beginner of gevorderd bent, je niveau maakt helemaal niets uit. Jij bepaalt zelf hoeveel je geeft. Maar onthoudt het volgende:

Stap uit je comfortzone, zoek je grens op
en je zult progressie boeken.

Geïnteresseerd?

Ja. Ik meld me aan voor een gratis proefles!

Je bent welkom om te komen proefdraaien. Op deze manier krijg je het beste een beeld van de manier van lesgeven en de sfeer binnen de groep. Maak gebruik van die gratis proefles.